Skip to main content

Dynamic Solutions at Nike’s Blue Ribbon Design Studio

This refined yet highly functional workspace is characterized by its extensive use of exposed birch ply, white walls, and black accents. Large windowed garage doors soften the utilitarian space with daylighting, and a mix of mobile tables and stools as well as Watson Etch boards characterize a highly creative and re-configurable space.

The Blue Ribbon Design Studio in Beaverton, Oregon is the product of a collaboration between Nike Workplace Brand Design group and the multidisciplinary design studio and fabrication workshop, Fieldwork. The project was completed in 2015.

Mobile and freestanding Etch was an excellent fit for the creative, re-configurable vision and function of the Blue Ribbon Design Studio. Due to the extensive wall-based storage and built-in bookshelves that contain the group’s design resources and materials, wall-based collaborative whiteboards or pin boards were simply not feasible.

  • Specifier:Nike Workplace Brand Design Group, Fieldwork
  • Watson Representative:Kayser Wesner
  • Space:

    Open Plan

From This Project

Back to Top